Pasta Kanak-kanak

Pasta Kanak-kanak

“PENING LAH, ANAK SAYA SUSAH NAK MAKAN SAYUR”😑

Kanak – kanak yang sedang membesar perlu dibekalkan nutrisi yang secukupnya. Keperluan mereka juga lebih daripada orang dewasa kerana ini adalah fasa mereka membesar dan fasa ini berlalu sangat pantas! 😀

Tahukah anda kanak kanak perlu mengambil 2 hidangan buah dan 3 hidangan sayur setiap hari? Hal ini sangat mencabar bagi ibu ibu yang berusaha membuatkan anak mereka makan sayur sayuran dan buah terutama si “picky eater” 😫

 

Lagi lagi bulan puasa ini, susah betul bila ibu-ibu “berjuang” di dapur namun “tewas” di meja makan apabila anak anak tidak mahu makan sayur sayuran 😫

😫 Macam mana anak saya nak dapat khasiat sayur sayuran secukupnya kalau pandang pun tak lalu?!

Usah risau, EATALIAN EXPRESS PASTA kan ada! 😍

Image may contain: food

Pasta yang berwarna warni ini terdiri daripada gabungan sehingga 10 sayur sayuran 🥦🥕🌶️🥗🍆🥔🥥🍌🍍 seperti :

  • Bunga kubis 
  • Brokoli
  • Lobak merah
  • Ubi Bit
  • Bayam hijau
  • Lobak ungu
  • Labu
  • Kubis ungu
  • Tomato
  • Keledek

Kelebihan pasta Eatalian Express ini pastinya mengujakan ibu ibu dan menjentik jiwa si “picky eater” :
.
☑️ 100% Bahan semulajadi 🥦🍅🍆🥕🥗🥑
.
☑️ 40-50% daripada puree sayur sayuran sebenar + gandum semolina
.
☑️ Tinggi serat berbanding produk pasta sayuran lain dimana 15.35g serat per 100g hidangan!
.
☑️ 3X ganda tinggi serat berbanding beras perang!
.
☑️ Sesuai dimakan untuk bayi 8 bulan ke atas dan semua lapisan umur
.
☑️ Bewarna warni yang dapat membangkitkan minat anak anda untuk makan!
.
☑️ 💯 Pembuatan tempatan
.
☑️ Serat sangat bagus dalam membantu anda dan anak anak agar :

  • Elak daripada masalah sembelit
  • Memberikan tenaga yang maksimum
  • Membantu mengawal paras kolestrol
  • Mengurangkan risiko diabetes✖️ Tanpa bahan pengawet sintetik, telur, minyak, lilin, msg

Kini ibu – ibu tidak risau lagi dengan adanya Eatalian Express Pasta 😍

No photo description available.

☑️ Terdapat 4 varieti bentuk pasta semestinya membuatkan anak anak ingin mencuba seperti :

🥕 Fusili
🥕 Macaroni
🥕 Star
🥕 Shell

☑️ Didatangkan dalam bentuk 250g dan 100g bagi anda yang ingin mencuba.
.
☑️Warna warni daripada puree sayur sayuran
.
☑️ Sayur sayuran yang tinggi vitamin yang bagus buat tumbesaran, mata, kulit anda
.
☑️ Ramai yang mengakui keenakan pasta ini daripada pasta biasa
.
☑️ 💯 Natural dan 💯 resipi Itali asli
.
☑️ 💯 Halal dan Mesra Vegeterian
.
📳Boleh hubungi kami melalui whatsapp melalui link tertera :

☑️ http://bit.ly/MarminHealthcare
.

🛍️ Ikuti kami di aplikasi Shopee untuk mendapatkan barangan keperluan secara online di :

☑️ Marmin Healthcare

Jangan lupa like dan follow page & Instagram kami ya 🤗

☑️ Marmin Healthcare 



Marmin Healthcare. 

Sihat. Cantik. Mudah

Khairunnisa Niesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *